Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

medical taping

Medical Taping wordt binnen de fysiotherapie veel gebruikt. Het is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape (elastische tape) wordt gebruikt, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. 

Hooikoorts

Medical Taping wordt binnen onze praktijk ook toegepast bij cliënten met hooikoorts. Het plakken van medical tape op bepaalde plekken van het lichaam kan de allergische reactie die optreedt bij hooikoorts helpen verminderen.

Specialisaties van Gooioord Fysiotherapie en trainingcentrum