Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

echografie

Bij Gooioord maken wij gebruik van echografie.
Bij echografie wordt er door middel van een apparaat geluidsgolven uitgezonden en opgevangen en deze vormen samen een beeld. Deze geluidsgolven zijn onschuldig en doen ook absoluut geen pijn.
Echografie wordt gebruikt om afwijkingen en eventuele schade aan weefsels van het lichaam te kunnen zien. Dingen die we vooral met de echo onderzoeken zijn; pezen, banden slijmbeurzen en spieren. De echo wordt het meest gebruikt bij diverse schouder- en achillespeesklachten. Ook wordt de echo soms gebruikt worden bij het onderzoeken van een enkel, knie, heup, elleboog of pols.
De fysiotherapeut beoordeelt bij de intake of het nodig is om een echo te maken en plant hiervoor dan met u een afspraak in.
Er zijn geen extra kosten aan het maken van een echo verbonden.

Specialisaties van Gooioord Fysiotherapie en trainingcentrum