Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

huisregels fysiotherapie

Namens fysiotherapie Gooioord hebben wij de volgende huisregels opgesteld:

Uw eerste bezoek
Bij het eerste bezoek neemt u mee:
1. Inschrijving van uw ziektekostenverzekering
2. Legitimatie
3. Indien van toepassing de verwijzing van uw huisarts of specialist
4. Een handdoek
5. Makkelijk zittende schone kleding

Vergoeding/declaratie
Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt, is afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket. Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Zorg dat u uw polisvoorwaarden heeft gelezen over de mate van vergoeding.
Bent u basis verzekerd? Dan dient u na de behandeling meteen te betalen.

Bij verhindering
Als u verhinderd bent, neem dan minstens 24 uur voor de behandeltijd contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. Bij niet tijdig of geheel niet afgezegde afspraken, wordt de behandeling in rekening gebracht.

Afwezigheid therapeut
In geval van geplande afwezigheid (vakantie, bijscholing) van uw fysiotherapeut zorgen wij voor waarneming. Als uw fysiotherapeut onverwachts niet kan werken, bellen we u zo spoedig mogelijk op om uw afspraak te verzetten of wordt u, indien mogelijk, door een waarnemer behandeld. U bent natuurlijk vrij om ervoor te kiezen om uw behandeling pas te vervolgen als uw fysiotherapeut zelf weer aanwezig is.