Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Janaina Jannasch

Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut i.o.

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeut.
Ik vind het super leuk om te werken als fysiotherapeut omdat ik mensen kan helpen en begeleiden met hun lichamelijke klachten zodat ze beter kunnen functioneren in hun dagelijks leven.

Mijn passie stopt niet bij volwassenen maar ik wil ook graag kinderen en daarbij ook hun ouders hierin helpen en begeleiden. Daarom ben ik gestart met de masteropleiding Kinderfysiotherapie. Zo kan ik de beste zorg en behandeling leveren.  Werken met kinderen zie ik niet als werken maar als spelen en het kind begeleiden tot beter bewegen en functioneren in zijn/haar leven.

Bewegen is voor mij belangrijk en dit is ook de reden waarom ik anderen op dit gebied wil helpen zodat zij ook lichamelijk kunnen doen wat zij verlangen.