Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Donja Borst

Kinderfysiotherapeut

In 2011 heb de opleiding tot kinderfysiotherapeute met succes afgerond. Sindsdien werk ik hoofdzakelijk met kinderen van 0-18 jaar maar ook zie ik nog regelmatig volwassenen, vaak oud-patiënten die ik met veel plezier behandel.

Kinderen komen soms net als volwassenen met pijnklachten maar meestal omdat ze moeilijkheden ervaren in hun motoriek.
Zoals: niet hard kunnen rennen, moeite met springen, moeite hebben om mee te komen tijdens de gymles, moeite met knoopjes dichtmaken, deksels open maken of sleutels omdraaien. Ook kunnen kinderen moeite hebben om hun potloden of pen goed vast te houden of gaat het schrijven moeizaam.

Voor deze problemen en nog veel meer andere vragen kan ik zowel kinderen als ouders helpen om  hier vaardiger in te worden. Maar dan wil ik wel eerst goed onderzocht hebben of u bij mij op de goede plek bent. Want ieder kind heeft het recht om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen!

Specialisaties: Kinderfysiotherapie, zintuigelijke prikkelverwerking, syndroom van Down

Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.