Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Delano Rudge

Ik heb Fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool Midden Nederland waarna ik me in verscheidene velden specialiseerde.

Zo volgde ik cursussen in sportfysiotherapie en arbeidsrevalidatie en heb ik een propedeuse in de MBA Gezondheidsmanagement. Momenteel ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Gooioord in Amsterdam.

Delano is een goede luisteraar en heeft naast aandacht voor de klacht ook aandacht voor jou. Hij is analytisch en direct en wil je met de juiste middelen helpen je eigen gezondheid te managen.

Je kunt bij mij terecht voor onder andere:

  • Sportfysiotherapie
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Burn-out
  • Massage
  • (Lage) rugpijn
  • Psychosomatische fysiotherapie

Eén van de redenen dat fysiotherapie mij zo aanspreekt is dat het dankzij de diversiteit van het vak nooit verveelt. In de praktijk helpt ik mensen de balans tussen de fysieke, mentale, sociale en spirituele aspecten van hun gezondheid te vinden en te bewaren.

Buiten werktijd ben ik ook veel met beweging bezig. Ik houd van veld- en zaalvoetbal, Latin dance en fitness. Daarnaast ben ik liefhebber van motorrijden.