Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ons Team

Bij ons werken ervaren fysiotherapeuten aan het herstel van het lichaam.

Jaqueline Schuurman

Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut

Oedeemtherapie, fysiotherapie voor mensen met COPD en hartfalen, Kaakfysiotherapie, incontinentie/ bekkenbodem therapie & Cure Tape behandeling.

Ik vind bewegen belangrijk omdat het zowel lichamelijk als geestelijk je gezondheid bevordert. Daardoor voel je je beter en kan je beter herstellen van blessures en/of klachten. Het meest boeiend aan mijn werk is dat ieder mens uniek is en daarom ook iedere klacht anders benaderd moet worden.

Ik doe dit werk omdat ik het fijn vind om met mensen te werken. Ik vind het een uitdaging om mensen zo optimaal mogelijk te kunnen laten functioneren.

 
 

Bart Haas

Fysiotherapeut

Sportrevalidatie
Sportfysiotherapie
Sportrevalidatie
Dry needling

Ik vind bewegen belangrijk omdat het zowel het functioneren van het lichaam als van de geest verbetert. Het meest boeiende aan mijn werk is zien dat mensen er plezier aan beleven dat het functioneren van lichaam en geest weer beter gaat. Ik doe dit werk omdat het bewegingsapparaat van de mens mij intrigeert en ik daar graag mee werk.

Sjoerd Haas

Fysiotherapeut, Echospecialist, Schouderspecialist i.o.

Ik vind bewegen belangrijk omdat beweging de oplossing is op een hele hoop klachten. Helemaal in deze maatschappij is het aantal uren beweging per week afgenomen door alle zittende banen die uitgeoefend worden.

Het leukste aan mijn werk vind ik het puzzeltje om voor iedereen een gepaste therapievorm te geven.

Op Gooioord vind ik de huiskamersfeer bij mij in de behandelkamer of in de trainingsruimte heerlijk en iedereen is welkom.

Mij specialisaties zijn echografie om zo in het lichaam te kunnen kijken naar spieren, pezen, banden etc.

 
 

Donja Borst

Kinderfysiotherapeut 

Hallo, mijn naam is Donja Borst. Ik ben sinds 2000 werkzaam bij Gooioord. In 2011 heb de opleiding tot kinderfysiotherapeute met succes afgerond. Sindsdien werk ik hoofdzakelijk met kinderen van 0-18 jr maar ook zie ik nog regelmatig volwassenen, vaak oud patiënten die ik met veel plezier behandel.

Kinderen komen soms net als volwassenen met pijnklachten maar meestal omdat ze moeilijkheden ervaren in hun motoriek. Zoals: niet hard kunnen rennen, moeite met springen, moeite hebben om mee te komen tijdens de gymles, moeite met knoopjes dichtmaken, deksels open maken of sleutels omdraaien. Ook kunnen kinderen moeite hebben om hun potloden of pen goed vasthouden of gaat het schrijven moeizaam.

Voor deze dingen en nog veel meer andere vragen kan ik zowel kinderen als ouders helpen om  hier vaardiger in te worden. Maar dan wil ik wel eerst goed onderzocht hebben of u bij mij op de goede plek bent. Want ieder kind heeft het recht om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen!

Wouter Smaling

Fysiotherapeut en Echospecialist

Ik vind bewegen belangrijk omdat het je jong houdt, fit en het allerbelangrijkste omdat het leuk is!

Het meest leuke aan mijn werk vind ik het voor ieder individu een passende oplossing vinden om zijn of haar probleem of beperking in het bewegend functioneren zoveel mogelijk op te lossen.

Dit zorgt voor veel uitdaging en afwisseling.

Ik heb me gespecialiseerd in dry needling en echografie.

 
 

Rik Moorman

Fitnessinstructeur en Personal Trainer

Ik ben Rik Moorman fitness en personal trainer, wielertrainer 1,2 en 3 spinning en nordicwalking instructeur en doe nazorg op deze praktijk. Tevens zorg ik merendeels voor de trainingen op Gooioord.

Mijn trainingen en lessen bestaan uit: Spinning, circuit, aerobics, steps en een soort van bodypump. Deze zijn allemaal conditie verbeterende lessen voor het algehele uithoudingsvermogen.
in het algemeen zijn de lessen gevuld met wat oudere dames en heren.

Dit training centrum is laagdrempelig, dus kom en schijf je in!

 

Janaina Jannasch

Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut i.o.

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeut.
Ik vind het super leuk om te werken als fysiotherapeut omdat ik mensen kan helpen en begeleiden met hun lichamelijke klachten zodat ze beter kunnen functioneren in hun dagelijks leven.

Mijn passie stopt niet bij volwassenen maar ik wil ook graag kinderen en daarbij ook hun ouders hierin helpen en begeleiden. Daarom ben ik gestart met de masteropleiding Kinderfysiotherapie. Zo kan ik de beste zorg en behandeling leveren.  Werken met kinderen zie ik niet als werken maar als spelen en het kind begeleiden tot beter bewegen en functioneren in zijn leven.

Bewegen is voor mij belangrijk en dit is ook de reden waarom ik anderen op dit gebied wil helpen zodat zij ook lichamelijk kunnen doen wat zij verlangen.

Liesbeth Lammen

Officemanager en Secretaresse

Ik vind bewegen belangrijk omdat het de stress van je lijf houdt.

Het meest boeiende aan mijn werk is de patiënt vanaf de inschrijving tot aan de behandeling zien verbeteren.

Ik doe dit werk omdat het belangrijk is voor de mensen, de fysiotherapeuten en de organisatie dat alles goed wordt vastgelegd en ik houd er van om zaken goed te regelen.

 
 

Sandra Leter

Administratief medewerker

Ik vind bewegen belangrijk omdat je door regelmatig bewegen makkelijker alle stress los kunt laten.

Het meest boeiende aan mijn werk zijn de verschillende contacten met de mensen en collega's.

Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind.

Gooioord is aangesloten bij de volgende organisaties. 

Gooioord Fysiotherapie en Trainingscentrum
Copyrights © 2018 Gooioord Fysiotherapie en Trainingscentrum
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren