Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Fysiofitness

Zijn uw klachten verholpen maar wilt u dit ook zo houden?

Dan kunt u bij ons terecht voor een fitnessabonnement.

In onze (voor fysiotherapie begrippen) grote fitnessruimte kunt u zelfstandig verder trainen of deelnemen aan de vele groepslessen. spinning, Zumba of een rustigere fitness les?

We hebben het allemaal in huis!

Gezond bewegen, hoe doe ik dat?

Onze fysiotherapeuten en fitnesstrainers ontwikkelen samen met u (medische) sportprogramma's om op een verantwoorde en plezierige manier uw fitness doelstelling te halen. Zo bent u verantwoord en met duidelijk resultaat bezig.

Wat is een beweegadvies?

Uw trainingsprogramma wordt gemaakt op basis van een beweegadvies. Het beweegadvies bestaat uit een conditie (fiets) test, het meten van uw vetpercentage en een krachttest.

Hoe schrijf ik mezelf in en wat kost het?

U kunt de inschrijfformulieren bij ons op de praktijk invullen of het inschrijfformulier downloaden, printen en zelf thuis invullen.

Ga naar inschrijvingspagina

Bij inlevering van de formulieren op de praktijk betaalt u contant € 25,- inschrijfgeld en € 15,- borg voor de trainingskaart. Voor een optimale training heeft u een hartslagmeter in de vorm van een borstband nodig. Deze zijn bij ons te koop voor € 30,-.

Wat zijn de maandselijkse kosten?

De maandelijkse kosten voor het lidmaatschap bedragen:

  • onbeperkt individueel trainen en 1 groepstraining per week, € 25,- (per maand)
  • onbeperkt individueel trainen en onbeperkt groepstrainen (bij voldoende plaats), € 35,- (per maand)

Betaling per machtiging. Voor dit bedrag kunt u 6 dagen per week individueel trainen. Tevens zijn er meerdere groepstrainingen per dag waar u zonder verdere kosten aan kunt deelnemen. Kijk hier voor de openingstijden voor het individueel trainen.