Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Huisregels fysio fitness

Betalingen
Betalingen dienen in prinicpe per incasso betaald te worden. Incasso wordt tussen 20 en 25e van de lopende maand geïncasseerd.
In overleg afgesproken contant te betalen? dient u dit aan het begin van de maand dit te doen.

Teruggave
Teruggave van abonnenmentsgeld is niet mogelijk, alleen bij langdurig ziekte of blessure kan uw abbonnement tijdelijk worden stop gezet. Het moment van schriftelijke melding van de ziekte of blessure bepaalt de datum van het stilzetten van het abbonnement. 

Lidmaatschap & abbonnement
het lidmaatschap en abbonnement is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen.

Opzeggingen
Het opzegtermijn is één (1) maand. Opzeggingen dienen schriftelijk te geschieden door middel van een email (fysio@gooioord.nl) of een briefje. Ook bestaat er een mogelijkheid een kaartje bij de administratie in te vullen. Dit moet voor de eerste van de nieuwe maand.

Opening
Het centrum is geopend op de aangekondigde tijden. Gesloten op nationale feestdagen. Het centrum houdt zich het recht voor om een aantal openingsuren te wijzigen. wijzigingstijden zullen van te voren worden aangegeven. op de openingstijden hebben de groepstrainingen altijd voorrang boven vrij trainen en ligt de eindverantwoordelijkheid bij de medewerker die op dat moment de leiding heeft.

Aansprakelijkheid
het centrum is nooit verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, opgelopen verwondingen of ander lichamelijk letsel en de eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de deelnemer.

Roken
in het centrum is het verboden te roken. Het nuttigen van drank en/of voedsel is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde ruimten.

Hygiëne
het is verboden om het straatschoisel de fitness ruimte te betreden. Dus buitenschoenen uit voordat u doorloopt naar de kleedruimte. Teven bent u verplicht tijdens het trainen een handdoek bij zich te hebben. wij verzoeken u rekening te houden met uw medesporters mbt een overdadige zweetgeur. dit kunt u voorkomen door schone sportkleding te dragen. na het sporten gebruik te maken van de douches.